
01.04-13.04
פרסום מעורר השראה
ספינר - הלהיט שמשגע את העולם
ריצת מרתון בשעתיים בלבד! אפשרי ?
הייניקן מראה לפפסי איך עושים את זה
יופי מגוון- גם באריזות
פוסטר חסין אש
בו 20 ילדים מצאו את מותם ומאז מעלה תהיות רבות בקרב הציבור האמריקני לגבי התיקון ה- 2 לחוקה. במסגרת מחקר שנערך בשנה האחרונה גילו כי 50% מהנשקים הפרטיים בארה”ב נרכשו ומוחזקים כעת ללא רישיון – נתון שמדגיש לעיני רבים את חוסר היכולת של הממשל להגן על האזרחים במקרים בהן אלו מוצאים את עצמן באירוע ירי (drive by shooting). במליאת 6 שנים לאסון בביה”ס היסודי, ארגון ה – ARS יצא עם קמפיין מודעות שמטרתו לעשות את מה שהממשל לא עושה – להגן על האזרחים במקרה של ירי מרכב חולף. The Bulletproof Poster הינו פוסטר העשוי מחומר החסין בפני ירי ומאפשר להתחבא מאחוריו במקרה של ירי. הפוסטר כמובן לא הוצב במטרה לשמש כמחסה אלא להוות אנדרטה המעלה את המודעות לסוגיה הקשה.
הפרזנטור האידאלי
שברולט מקדמת מסמס תורן
לרגל יום האם: כך תקללי!
מרוץ בהילוך איטי
שלושה מיליון צפיות ב48 שעות!
קליפ השבוע: Bruno Mars - That’s What I Like
כולם מדברים על קנדריק

משבר המפרסמים ביוטיוב נמשךאחרי יוטיוב ,אמזון וסנאפצ'אט פייסבוק מגבירה את הקצב בדרך לשירות הטלוויזיה שלה

WhatsApp- מנסים להחזיר את ההשקעה של פייסבוק
לא אחת דובר על מקורות הכנסה אופציונליים מאפליקציית המסרים הפופולארית, שכן יש צורך בהצדקת רכישתה ע”י פייסבוק בכ-19 מיליארד דולר. לאחרונה ישנם הצהרות על השקת שירות תשלומים באמצעות האפליקציה בהודו. 200 מיליון הודים משתמשים באפליקציה עובדה זו, בצירוף התקנה הממשלתית החדשה בהודו, שעניינה הגבלות על עסקאות במזומן, יוצרים הזדמנות דרמטית עבור וואטסאפ.
פייסבוק משדרגת את שירות התשלומים
זה לא סוד שתחום הfintech צובר תאוצה, כמעט כל חברה טכנולוגית מגוגל ואפל עד לסטרטאפים קטנים ומוכרים פחות כולם מנסים לחדור לעולם השירותים הפיננסים. פייסבוק לוקחת את זה צעד אחד קדימה ומשדרגת את שירות העברת הכספים שלה שעד היום אפשר העברת כספים אישית, ומשדרגת אותו כך שמעתה ניתן יהיה לגבות כספים גם באופן קבוצתי באמצעות הרשת החברתית הגדולה בעולם. השירות זמין בארה”ב נכון לעכשיו שירותי העברת כספים של פייסבוק עדיין אינם זמינים בישראל.